اخذ اقامت استرالیا و مهاجرت به این کشور در حال حاضر کار چندان دشواری به نظر نمی رسد. تنوع فرهنگی، امکانات آموزشی، امنیت، کیفیت زندگی بالا، ارائه انواع بیمه های درمانی، بازنشستگی، بیکاری و … می توانند از جمله عواملی باشند که افراد را به مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت آن ترغیب کنند. در این متن با ما همراه باشید تا در مورد اقامت استرالیا و اخذ ویزای تحصیلی، شغلی و … استرالیا اطلاعات سودمندی به دست آورید.
مهاجرت به استرالیا- اخذ اقامت دائم استرالیا
در پروسه مهاجرت به استرالیا، اقامت دائم این کشور به کسانی داده می شود که به سبب شغلی یا همراه با خانواده خود قصد مهاجرت به این کشور را داشته باشند. این نوع ویزا در همان ابتدای ورود به کشور استرالیا صادر می شود و با استفاده از آن می توانید از خدماتی چون طرح ملی درمان این کشور بهره مند شوید. در صورت داشتن شرایط لازم پس از اخذ ویزای اقامت استرالیا به صورت دائم می توانید شهروندی این کشور را نیز اخذ کنید و به صورت دائمی شهروند استرالیا شوید.
بهتر است بدانید که اخذ اقامت دائم استرالیا پس از اعلام درخواست، بر اساس امتیازات فردی کسب شده صورت می پذیرد. در این سیستم امتیازبندی، نوع ویزای درخواست شده برای کسانی صادر می شود که حداقل نمره 60 را کسب کرده باشند. کسانی که ویزای شماره 189 این کشور را داشته باشند می توانند هر نقطه ای از این کشور را برای کار، زندگی یا تحصیل انتخاب کنند.
دریافت ویزای 189 استرالیا معادل با اخذ اقامت دائم
کسانی که بتوانند ویزای 189 استرالیا را دریافت کنند در حقیقت ویزای دائم اقامت این کشور را دارند. با اخذ این ویزا نیازی به اسپانسر یا کارفرما نخواهد بود و افراد می توانند بر اساس مهارت های خود اقدام به کار در زمینه تخصصی شان نمایند.
اخذ ویزای ساب کلاس 189 استرالیا دارای شرایطی از جمله موارد زیر است:
- سن فرد متقاضی بالاتر از 50 سال نباشد.
- به زبان انگلیسی تسلط کافی داشته باشد (به عنوان مثال کسب نمره 6 آزمون آیلتس برای مهارت های چهارگانه).
- در آزمون CAE امتیاز 169 را کسب کند.
- در یکی از شغل های اعلامی مورد نیاز دولت استرالیا، درخواست کار داده و ویزای خود را دریافت کند.
اقامت استرالیا– مراحل اخذ ویزای 189
فرد متقاضی اخذ ویزای 189 استرالیا بایستی مراحلی به شرح زیر را طی نماید:
- تمامی سوابق تحصیلی و شغلی خود از طریق استفاده از خدمات یک نهاد مشخص گردآوری و ارزیابی کند.
- EOI خود را تکمیل نماید و منتظر دعوت نامه دولت استرالیا برای اجازه دریافت اقامت باشد.
- پس از دریافت دعوت نامه، فرد متقاضی 60 روز (از تاریخ صدور دعوت نامه) فرصت خواهد داشت تا در اداره مهاجرت استرالیا درخواست ویزای خود را به ثبت برساند.
- پس از ثبت درخواست، فرد ایمیلی را در مورد شرایط و مقررات و همچنین جهت انجام تست های پزشکی لازم دریافت می کند که لازم است اقدامات مربوطه را در این زمینه به انجام رساند.
احسان جهان اندیش، وکیل مهاجرت به استرالیا به شما در اخذ انواع ویزای 189، 186، 600، 601، 651، 190، 489، 186، 187 و … کمک خواهد نمود.